18 okt 2018

W.I.K.'34 1 - Boelenslaan/It Fean 1

DAMWÂLD - Zaterdag 13 oktober kwam k.v. W.I.K.’34 1 voor de tweede keer in één week in actie tegen Boelenslaan/It Fean 1. Dinsdag 9 oktober troffen beide ploegen elkaar namelijk ook al in een bekerwedstrijd in Surhuisterveen. In deze wedstrijd stond het scorebord een lange tijd op 7-7. Uiteindelijk wist Boelenslaan/It Fean er met de winst vandoor te gaan.
In Damwâld vielen zaterdag in de eerste helft weinig doelpunten. Het was Boelenslaan/It Fean dat de score opende. W.I.K.’34 wist hier direct antwoord op te geven. Vervolgens lukte het Boelenslaan/It Fean om een gaatje te slaan naar 1-4. Hierna kon de thuisclub ook makkelijk de korf vinden en stond het in de rust 3-4.
Na de pauze was het spel van de thuisploeg erg onverzorgd. Boelenslaan/It Fean wist hiervan te profiteren en ging er met een 8-14 voorsprong terecht met de winst vandoor.