26 nov 2018

W.I.K.'34 1 en Zunobri 1 delen de punten

DAMWÂLD - Na twee overwinningen in voorbereiding tegen de Flamingo’s 3 en Westergo 1 begon voor k.v. W.I.K.’34 1 de zaalcompetitie tegen k.v. Zunobri 1. De balsponsor van deze wedstrijd was Betonbedriuw DBS.

Zunobri ging vlot van start en wist de in eerste aanval direct een afstandsschot af te ronden. Een aantal minuten later kwam W.I.K.’34 met de aansluitingstreffer en ging de stand een groot gedeelte van de eerste helft gelijk op. Tien minuten voor het rustsignaal wist Zunobri door goed verzorgd spel uit te lopen, waardoor er in de pauze een stand van 13-16 op het scorebord stond.

De toespraak van trainer/coach Johannes Koster zorgde ervoor dat de spelers weer scherp uit de kleedkamer kwamen. Door met rust en overzicht te spelen werden er aansluitingstreffers gemaakt en ging de stand weer gelijk op. Tien minuten voor het eindsignaal wist de thuisploeg zelfs op een 22-19 voorsprong te komen. Echter lukte het de ploeg uit Zuidhorn nogmaals om aan te sluiten. In de laatste minuut kwam er nog een afstandsschot van W.I.K.’34, maar deze draaide uit de korf. Hierdoor moesten beide ploegen de punten delen. Uitslag 23-23.

Doelpunten: Franke Zeinstra 5x, Sybrand de Boer 4x, Johan Boskma 4x, Simon Fokkema 4x, Miranda Krol 2x, Femke Swart 2x en Aukje Bloem 2x.