22 dec 2014

Boelenslaan 1 - W.I.K.'34 1

Zaterdag 20 december nam de selectie van W.I.K.'34 het op tegen de korfbalvereniging Boelenslaan.  

 

Omdat beide ploegen het laatste duel in 2014 wilden afsluiten met twee punten, was het in het begin al duidelijk dat het een spannende wedstrijd zou worden. 

Vanaf het begin ging W.I.K. ’34 vol voor de aanval. Na een korte aanval van de tegenstander kreeg het aanvalsvak al gauw een kans en werd mooi afgerond door een inloopbal van Simon Fokkema. Snel werd de bal weer onderschept en werd er een forse overtreding gemaakt door Boelenslaan, waardoor W.I.K.'34 een strafworp kreeg. Deze werd afgerond en zo stond het 0-2 voor W.I.K.'34. Al gauw werd de score weer recht getrokken, maar daar was de selectie van W.I.K.'34 het niet mee eens. Door vier mooie inloopballen en een strafworp stond het in de pauze 5-7.

 

Na de pauze liep W.I.K.'34 weer uit en stond het al gauw 5-9 , maar Boelenslaan bleef ook scoren. Een hele tijd bleef W.I.K.'34 met vier doelpunten voor staan.Lang bleef het er naar uit zien dat de selectie van W.I.K.'34 met twee punten naar huis zou gaan. Maar doordat de selectie van Boelenslaan in het laatste kwart toch nog doelpunten in de korf kregen, resulteerde het de score in een gelijkspel: 12-12.

Recent nieuws