24 feb 2017

Jeugdsponsoractie Poiesz

Aan alle leden van k.v. W.I.K.'34,
 
Op zaterdag 4 maart 2017 is het aan k.v. W.I.K'34 om zoveel mogelijk
Bananensoezen of Bossche bollen te verkopen bij de Poiesz in De Westereen. Er zullen de hele dag leden van k.v. W.I.K.'34 aanwezig zijn om te proberen zoveel mogelijk pakken te verkopen.
Voor elk verkocht pak bananensoezen of Bossche bollen krijgt de vereniging maar liefst

15 sponsormunten!
 
Omdat niet iedereen naar de Poiesz gaat te winkelen en we toch graag zoveel mogelijk Bananensoezen of Bossche bollen willen verkopen, willen we jullie allemaal vragen om binnen jullie kennissenkring zoveel mogelijk pakken vooraf te verkopen. Een pak bananensoezen of Bossche bollen van de Poiesz bakkerij
kost maar €2,- 1 pak Bananensoezen of 1 pak Bossche bollen bestaat uit 2 stuks.

Als je een aantal pakken wilt bestellen kun je dit voor 1 maart doorgeven via de mail zodat we de bestelling nog aan de Poiesz door kunnen geven.
Bestellingen van minimaal 5 pakken Bananen soezen of Bossche bollen worden dezelfde zaterdag nog bij je gebracht (als je binnen 3 km van Damwâld woont).
Je kunt natuurlijk ook zelf langsgaan in De Westereen om de bananen soezen of Bossche bollen op te halen. Er is natuurlijk een flinke voorraad aanwezig in de winkel!
 

Dus doe je best om zoveel mogelijk pakken Bananensoezen of Bosche bollen in bestelling te krijgen!
Zorg ervoor dat je direct het geld ontvangt zodat je hier later niet achteraan hoeft, de Bananensoezen of Bossche bollen moeten natuurlijk direct betaald worden als ze worden bezorgd.
Geef je bestelling door via de mail: jeugdbestuurkvwik@hotmail.nl
Geef hierbij duidelijk aan:
- Hoeveel pakken Bananen soezen of Bossche bollen je wilt hebben
- Waar je ze komt halen
                    Koekoeksblom 16 of
                    Poiesz Westereen
- Als de Bananen soezen of de Bossche bollen bezorgt moeten worden graag het adres vermelden. (minimale afname 5 pakken)
 
Als we met z'n allen de schouders er onder zetten en zoveel mogelijk bananensoezen of Bossche bollen aan de man brengen dan kunnen we op een zaterdag een hele grote sprong in het muntenklassement maken!
 
Alvast bedankt voor jullie inzet! 

Recent nieuws