01 mrt 2015

Verdwenen WIK-vlag weer boven water!

Afgelopen zaterdag konden de klanten van de Poiesz in De Westereen er niet omheen. Als je langs de bakkerij in de winkel wilde lopen stond daar een grote kraam met gevulde koeken.

Deze koeken waren zaterdag het promotiemiddel van onze vereniging. Het doel was om zoveel mogelijk gevulde koeken te verkopen, waardoor we extra veel Poieszmunten konden krijgen. In de voorverkoop onder de leden waren er al 60-stuks verkocht (goed voor 600-punten). Ook in de winkel gingen ze 'als broodjes over de toonbank'. Onder andere onze nieuwe penningmeester Hilbrand Visser probeerde elke klant er van te overtuigen hoe lekker deze koeken smaakten. Het totale puntenaantal van deze dag is nog niet bekend, maar aan het eind van de dag waren bijna alle koeken uitverkocht. Alle vrijwilligers hartelijk dank.

Oh ja, de verdwenen vlag natuurlijk die we zagen hangen bij de kraam, deze was sinds het schoolkorfbaltoernooi afgelopen mei al spoorloos.

Gelukkig is de vlag weer boven water, en kunnen we deze bij het aankomende veldseizoen weer in de top hangen als ons vlaggenschip moet spelen.

Recent nieuws