07 sep 2014

W.I.K.'34 1 - SIM 1

Vlot daarna kreeg SIM een kans en benutte deze, 1-1. Beide teams waren erg aan elkaar gewaagd waardoor er een leuke wedstrijd ontstond. Met een stand van 6-6 vloot de scheidsrechter voor de rust. Na de rust kwam W.I.K vrij snel op een 8-6 voorsprong. SIM liet het hier niet bij zitten en maakte de stand weer gelijk. Met een stand van 10-10 gingen de teams de laatste minuten in. Door een fout van SIM kreeg W.I.K een strafworp toegewezen en deze werd goed benut. Er werden aan beide kanten nog een aantal kansen gecreƫerd maar die konden de korf niet vinden. De stand eindigde dan ook in een 11-10 winst voor W.I.K.

Amarins Hilverda 3, Sietse Boskma 2, Marinus de Vries 2, Franke Zeinstra 2, Aukje Bloem en Miranda Krol