16 dec 2014

W.I.K.'34 1 - TFS 1

Zaterdag 13 december nam de selectie van W.I.K.'34 het op tegen de korfbalvereniging TFS uit Drachstercompagnie. Het is al weer enige tijd geleden dat beide ploegen uit de competitie elkaar tegen kwamen. TFS  stond voor zaterdagavond 20.00 uur op de 3e plaats en W.I.K.'34 op de zesde plaats. De balsponsor van deze wedstrijd was De Noord Nederlandse Draadindustrie BV uit Dokkum.

Wegens blessures begon deze week W.I.K.'34 weer met twee junioren in de basis. Vanaf het begin van de wedstrijd was al gelijk duidelijk dat beide ploegen aan elkaar gewaagd waren. Te zien aan het scorebord wat gelijk opliep. Net voor de rust was de stand dan ook 6-6, maar kort voor het fluitsignaal wist TFS op  voorsprong de rust in te gaan.

Na de rust ging het weer gelijk op en kwam het gauw op 8-8 gelijk spel.  Halverwege de tweede helft begon de vermoeidheid toe te slaan bij W.I.K.'34 en begon W.I.K.'34 slordiger te spelen wat resulteerde in een voorsprong voor TFS. Wat ze te het eindsignaal wisten te behouden. De eindstand was dan ook 12-15.