24 feb 2015

Inschrijving gevulde koeken t.b.v. donderdag a.s.

Aanstaande zaterdag staat een delegatie van onze vereniging in de Poiesz te De Westereen.

Zoals jullie weten zal W.I.K.'34 komende zaterdag in de Poiesz in De Westereen gevulde koeken gaan verkopen. De eerder aangekondigde actie is veranderd. De gevulde koeken kosten nu nog maar €1,48 Jammer genoeg leveren ze ook minder sponsormunten op het gaat nu om 10 sponsormunten per pak, nog steeds zeer de moeite waard!

Bestellingen kunnen natuurlijk nog gewijzigd worden.

Omdat niet iedereen naar de Poiesz gaat te winkelen en we toch graag zoveel mogelijk koeken willen verkopen willen we jullie allemaal vragen om binnen jullie kennissenkring zoveel mogelijk gevulde koeken vooraf te verkopen. 
Als je een aantal pakken koeken in bestelling hebt kun je dit voor 26 februari doorgeven via de mail zodat we de bestelling nog aan de Poiesz door kunnen geven.
Bestellingen van minimaal 5 pakken gevulde koeken worden dezelfde zaterdag nog bij je gebracht (als je binnen 3 km van Damwâld woont).
Je kunt natuurlijk ook zelf langsgaan in De Westereen om de koeken op te halen. Er is natuurlijk een flinke voorraad aanwezig in de winkel!
 
Dus doe je best om zoveel mogelijk pakken koeken in bestelling te krijgen!
Zorg ervoor dat je direct het geld ontvangt zodat je hier later niet achteraan hoeft, de koeken moeten natuurlijk direct betaald worden als ze worden bezorgt.
Geef je bestelling door via de mail foarsitter@wik34.nl
Geef hierbij duidelijk aan:
- Hoeveel pakken koeken je wilt hebben
- Waar je de koeken komt halen
Foarwei 4 Damwâld of
Poiesz Westereen

- Als de koeken bezorgt moeten worden graag het adres. (minimale afname 5 pakken)
 
Als we met z'n allen de schouders er onder zetten en zoveel mogelijk gevulde koeken aan de man brengen dan kunnen we op een zaterdag een hele grote sprong in het muntenklassement maken!
 
Alvast bedankt voor jullie inzet!
 

Recent nieuws