15 apr 2016

Samen met Korfbalstars de toekomst tegemoet!

Samen met Korfbalstars de toekomst tegemoet!

Bezig zijn met ontwikkelen, dat doet Korfbalstars. Het verbeteren zit in onze genen en deze korfbalpassie willen wij overbrengen op spelers, trainers en verenigingen. We willen jeugd inspireren met de helden en toptrainers uit de beste korfbalcompetitie ter wereld.
 
Met de nieuwste inzichten, kunnen we helpen bij ledenwerving en geven we uw vereniging structuur en ondersteuning waar nodig.
 
Met onze expertise kunnen wij helpen bij het verbeteren van het technische en tactische kader. Advisering over de gang van zaken en de toekomstvisie kan opgepakt worden.
 
Korfbalstars is gespecialiseerd in de ondersteuning in ontwikkeling. Daarbij zijn ze creatief en meedenkend in het korfbaltotale plan!

Op zoek naar sponsoren en meer financiële middelen? Wij helpen u daarbij. Met onze organisatie-toppers een plan uitwerken, gericht op ledenwerving, verbetering van kader, gekoppeld aan sponsoren en inkomsten. Vraag naar de mogelijkheden of een vrijblijvend gesprek via info@korfbalstars.nl
 
Zit er in jou ook een korfbalvlam die meer aangewakkerd mag worden? Of is het tijd om uw vereniging een korfbalboost te geven? Dan kunt u bij ons terecht. Wij gaan graag samen met u de toekomst tegemoet! 

Zomerkampen 2016
"Verbeteren en 3 dagen Plezier"

In Augustus gaan we met een groep jeugd fanatiek aan de slag met korfbal oefeningen, vernieuwd en gericht op beter aanvallen, samenspelen en vrijspelen. Zelf laten ervaren hoe ze het anders kunnen doen onder begeleiding van topspelers en toptrainers uit Nederland.


15,16,17 Augustus Zomerkamp Midden (Amerongen)
18,19,20 Augustus Talenten Zomerkamp Midden (Amerongen)
22,23,24 Augustus Zomerkamp Noord (Bakkeveen)

Opgeven kan via www.korfbalstars.nl/kampen/zomerkamp-2016/

Hier kun je ook de link vinden voor het talentenkamp. Vanuit heel Nederland komen spelers naar het Talentenkamp.

Overnachting vindt plaats in een jeugdcomplex met sportvelden erbij. Een ruimte voor allemaal leuke activiteiten en avondspellen.

Ben jij er ook bij, geef je dan op, nu er nog plekken vrij zijn! 

Recent nieuws