18 apr 2016

W.I.K.’34 verliest van koploper

Afgelopen zaterdag was Flamingo’s 1 de tegenstander voor W.I.K’34 in de derde wedstrijd van deze helft van de veldcompetitie. In de voorgaande twee wedstrijden wist W.I.K.’34 beide keren gelijk te spelen en dit was goed voor een vierde plaats in deze competitie. Gezien de stand in de poule en de voorgaande wedstrijden was het vooraf duidelijk dat het lastig zou worden om tegen Flamingo’s 1 punten te halen. De spelers uit Damwâld lieten in de eerste helft zien dat ze niet van plan waren om zich hierbij neer te leggen. Er werd goed verdedigd en de strijd ging dan ook grotendeels gelijk op. Met een kleine achterstand van twee doelpunten floot de scheidsrechter voor de rust. Na de thee mocht W.I.K.’34 proberen de stand van 8-10 om te buigen naar een voorsprong maar dit wou niet lukken. De kansen die werden gecreëerd werden niet afgemaakt en de aanvallen waren slordig. Door het vele balverlies wist De Flamingo’s uit te lopen naar een 8-16 voorsprong en daarmee was de wedstrijd gespeeld. De spelers van W.I.K.’34 wisten in de hele tweede helft slechts drie keer te scoren en daarmee gingen de twee punten terecht mee naar Buitenpost. De wedstrijd werd verloren met 11-21. De selectie van K.V. W.I.K.’34, is de komende twee speelrondes vrij en zal op 7 mei de volgende wedstrijd spelen in De Veenhoop tegen Altijd Kwiek.