09 feb 2015

W.I.K.'34 1 - NKC 1

Zaterdag 7 februari speelde W.I.K.’34 1 thuis tegen NKC 1 uit Marum. NKC bezet op dit moment de vierde positie op de ranglijst. W.I.K.’34 daarentegen de zevende. Ondanks deze stand wilde W.I.K.’34 er alles aan doen om de wedstrijd te winnen.
NKC opende de wedstrijd met een fraaie uitstartbal bij de korf. Gelukkig had W.I.K.’34 daar meteen een antwoord op met een mooi afstandsschot.  De goals vielen makkelijk aan weerszijden en dat zorgde voor een 6-6 ruststand. Na rust scoorde W.I.K.’34 als eerste met een afstandsschot en werd de stand 7-6. Daarna was het NKC die de korf beter wist te vinden en liep uit naar een 7-10 voorsprong.  De spelers van W.I.K.’34 gaven de moed niet op en kwamen weer terug met drie mooie afstandsschoten.  Zo werd de stand weer gelijk, 10-10. Met nog tien minuten op de klok zag het ernaar uit dat het bij een gelijkspel zou blijven, maar niks bleek minder waar. Waar bij W.I.K.’34 de kansen werden gemist, wist NKC nog vijfmaal te scoren. Met twee afstandsschoten en drie strafworpen kwamen ze op een 10-15 voorsprong. W.I.K.’34 wist nog eenmaal te scoren met een inloopbal, maar daarna klonk al snel het eindsignaal. Ondanks alle strijd en vechtlust verloor W.I.K’34 de thuiswedstrijd met 11-15.